Röra på kroppen

Solen strålar idag igen. Igår var det litet mulet så då blev det en utflyktsdag. Men idag är värmen tillbaka. Jag hörde av vänner att det SNÖAT hemma i Stockholm. Då känns det rätt bra att vara här i värmen med barnen och mamma.

Idag har jag och barnen spelat två fotbollsmatcher. Ja, de är 6 och 8 år så det blir på en riktig lek-nivå. Men så skoj. De mot mig. Då finns alla möjligheter till att springa som en tok för att få skön rörelse i benen. Sen ned till poolen med vattenkrig i piratskepp med vattenkanoner. Ut till större barnpoolen med jogging runt runt i halvhögt vatten – perfekt träning! Och så lite hemövningar för att hänga och klänga. Så skönt att röra på kroppen.

Tänk om vi skulle hänga med våra barn en hel dag så här på semestern. I stället för att läppja på gratisdrinkarna och äta gratismaten (som ändå är betald hemirån) skulle vi hänga på telningarna och springa runt som de en hel dag. Snacka om träning! Då skulle vi alla komma hem och må riktigt bra efter semestern. Både till kropp och själ.

Nu ska vi ned till havet och bygga sandslott. Gräva, gräva gräva… :-)

Hörs snart igen!

Det här inlägget postades i Hälsa, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>