Glad midsommar!

Midsommar och solen skiner! Jag har just kommit in från en härlig lötur. Så skönt!

Nu ska jag och barnen se vart vi ska gå och dansa runt stången. Eller i alla fall kolla. Mina barn är inte så intresserade av att dansa och trängas med hundratals andra. Och samtidigt är det ju kul att se en midsommarstång i alla fall. Så vi får se.

Sen blir det mat och umgänge med godaste vännerna. Totalt blir det 10 barn så lugnt blir det nog inte. Men skoj! Knytkalas står som vanligt på schemat, ett så enkelt sätt att umgås och fokusera på att träffas i stället för att någon ska vara värd/värdinna hela kvällen. Så jag väntar mig en skön och avslappnad dag med många skratt.

En riktigt skön dag önskar jag dig med!

Katarina

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Glad midsommar!

 1. Emma skriver:

  Hej!
  vet du hur mycket folsyra varje alkagreens-kapsel innehåller?
  Jag vill veta om det räcker att äta 9 alkagreens-kapslar om dagen för att få i sig den mängd folsyra per dag som rekommenderas om du är/planerar att bli gravid. Eller om man även måste komplettera med rena folsyra-tabletter?
  Vänligen, Emma

 2. admin skriver:

  Hej!

  Jag har letat info om detta i mina papper som jag har men ser inte någonstans att det anges. Kolla gärna dirket på http://www.alkagreens.se Där kan du ställa fråga och säkert få svar. Återkom annars så kollar jag upp det till dig.
  Kram
  Katarina

 3. I think this is among the most important information for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>