Regn och lugn

Regnet strilar ned idag utanför fönstret. Det blev en skön sovmorgon. Till och med lillkillen, som vanligen vaknar 06.30, lyckades somna om och vaknade 10.00. Nästan rekord tror jag!

Nu är det lite jobb hemma medan killarna bygger en borg och pysslar. En riktigt skön dag. Själv hade jag tänkt jobba i trädgården idag och fixa till området där vi ska ha ett cykelställ. Och plantera blommor. Och sticka ut och springa med barnen på cykel. Men just nu blir det inget alls av det. Det är rätt skönt att ha lite lugna och ”lata” dagar när det regnar. Regnet dämpar liksom energin lite. Det är lättare att softa. Att mysa med barnen. Att göra annat.

AUS077

Jag läser på Facebook om många som MÅSTE ut och motionera och är irriterade på regnet. Men regnet bara är där. Bara att gilla läget. Antingen går man ut ändå och väljer bra kläder. Eller så motionerar man på annat sätt. Eller tar det lugnt en stund och ser om vädret ändras till kvällen.

Själv ska jag och killarna snart åka till träningsklubben och träna lite. De tycker det är skoj att vara där ibland. De gillar att hänga i Redcord och att bygga hinderbanor. Eller att ta med basketbollarna och träna. Härligt att kunna träna lite tillsammans!

Skön söndag och njut av den lugna energin i regnet.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Regn och lugn

  1. Jimmy Shwab skriver:

    Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>