Nästa år, nästa år…!

Ja, så får det bli. Åre Extreme nästa år.

Min rehab efter diskprotrusionerna har som sagt gått riktigt fint. Jag känner mig stark i kroppen, även om jag inte har provat på att arbeta med eller belasta kroppen så mycket under så pass lång tid som Åre Extreme tar. Jag räknade med att vara aktiv under 8-10 timmar i sträck för att ta sig i mål…

Min partner har haft stök med sina höfter vid löpning. Så fort distanserna har ökat så har problemen kring höftens in- och utsida gett sig till känna. Det har begränsat träningsmängden och han har fått backa tillbaka i distanser.

Sen har det senste året – och framför allt det senaste halvåret – varit rejält rörigt och påfrestande rent privat vilket har lett till att jag valt att lägga den mesta tiden på mina barn, deras trygghet och välmående kommer i alla fall först. Så jag har inte kunnat genomföra den mängdträning som krävts, och har inte kunnat genomföra de långlopp jag tänkt mig för att kroppen ska må bra både under och EFTER Åre Extreme. Jag vill inte riskera min rygghälsa – eller någon annan del av kroppen heller – för ett lopps skull. Så pass ”klok”  har jag blivit.

00182782

Visst skulle jag säkert kunna pressa mig runt banan på ren Woxnerudsk envishet men frågan är om ryggen håller för det (eftersom jag saknar uppbyggnads- och uthållighetsträningen för de långa passen). Och hur jag och min kropp kommer att må efteråt.

Så mitt beslut blir att skjuta Åre Extreme ett år framåt i tiden. Jag cyklar vidare på min extremt fina och sköna Scott Contessa 20, för att ta nya tag nästa år. Lycka till alla ni som startar till helgen! Jag ska tänka på er och hoppas på perfekt väder.

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2011, Motion och rörelse. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nästa år, nästa år…!

  1. Gregg Milosch skriver:

    Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info specially the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

  2. I and my guys happened to be digesting the excellent procedures on the blog and unexpectedly developed a horrible suspicion I had not thanked the web blog owner for them. Those guys were stimulated to learn them and have really been making the most of them. Appreciation for getting really considerate and then for figuring out variety of tremendous useful guides most people are really wanting to be informed on. My very own honest regret for not expressing appreciation to earlier.

  3. hermes belt skriver:

    I intended to draft you a little bit of observation to say thanks a lot once again for those amazing tactics you have contributed on this site. It is certainly incredibly generous of people like you to present unhampered all that many individuals would have made available for an ebook to get some profit on their own, chiefly given that you might well have done it in case you wanted. Those suggestions also served to be a great way to know that the rest have the same dreams just as mine to know the truth significantly more when considering this matter. I am sure there are numerous more enjoyable periods ahead for those who look into your blog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>