Nåt har jag i alla fall lärt mig

Bastuvärmen dröjer sig kvar i kroppen. Musklerna är mjuka efter skön kvastning med nygjord björkkvast. Mmmmm. Nu ska världens bästa liniment på: Percutane. Det åker på nu EFTER bastubadet. Japp, jag provade förra året att smörja in vaderna INNAN bastun. Och det var mindre smart. Benen BRANN fullkomligen inuti. INTE skönt!

Så nu har jag lärt mig det.

Men nu ska linimentet på hälsenan och ländryggen. Bara som en extra säkerhet. Bara utifall att jag skulle känna något.

Godnatt!

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>