Studsmatteträning

Att man kan svettas så mycket i en studsmatta!

Jag och mina barn har en stooor studsmatta här på landet. Killarna formligen älskar att hoppa i den, mest hela tiden. Jag har många gånger funderat på att köpa en hem till villan också, men medvetet avstått. Jag har tänkt att om de varje dag hoppar där så blir det ingen speciell nyhet när de kommer hit. Här finns inte så där himla mycket att göra, förutom att softa, läsa, gräva mask och fiska, leka, basta, fixa på gården, snickra… och en massa annat som man kan komma på själv. Och leka med varandra så klart.

Men studsmattan är populär här. Och SKOJ för oss alla. En timme i studsmattan innebär flödande svett och många skratt. Så skoj att hoppa tillsammans (ja, vi har skyddsnät och mattan är stooor). Idag har åskmolnen cirkulerat runtomkring oss hela dagen, det är 30 grader varm, soligt och luften står helt stilla. Prata om bikram-hoppning!

Nä, nu ska jag ut och studsa igen! Tjo!

Det här inlägget postades i Motion och rörelse, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Studsmatteträning

  1. Gale Iles skriver:

    Keep up the good piece of work, I read few posts on this internet site and I conceive that your web blog is real interesting and holds lots of fantastic info .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>