Igår foto imorgon film

Igår fotades träningshäftet till SISU Idrottsböcker där jag och Jose visar utomhusträning. Häftet samproducerades redan under våren och igår var det dags för foto, som togs i Björkhagen. Vädrets makter var på vår sida med perfekt ljus och uppehåll. Liiite mycket sol kanske på slutet… om man nu får ha några synpunkter… :-) Imorgon hoppas vi på samma tur då det är dags för inspelning av alla övningar till dvdn som följer med häftet.

Det här är det sista projektet jag och Jose Nunez gör tillsammans. Den sista boken.

Mitt nästa träningshäfte för SISU är redan inplanerat och jag skriver redan på manus. Skoj! Blir en egen bok igen, som ”vanligt”. Den kommer ut i början av nästa år (2012). MYCKET användbar och intressant för de flesta som tränar. Det kan jag nog utlova. Så håll tummarna för mulet väder med ljus imorgon med.

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Igår foto imorgon film

  1. Alisha Swait skriver:

    I got what you mean , thankyou for posting.Woh I am glad to find this website through google. ”Since the Exodus, freedom has always spoken with a Hebrew accent.” by Heinrich Heine.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>