Nya samarbeten

Jag har – som flera redan noterat – slutat på Bodies in Motion i Stockholm och jag har avbrutit samarbete med Bodies in Motion, Clubbim och Jose Nunez.

Min nya samarbetspartner när det gäller personlig träning och rörelsetester är Running Sweden som leds av Rubin Mc Rae. Jag kommer att hålla till i deras lokaler, som de delar med Access Rehab, på Sveavägen 159 centralt i Stockholm. Jag kommer också att samarbeta med Running Sweden i andra sammanhang, som känns spännande.

Nya och gamla PT kunder är välkomna till Running Swedens lokaler. Boka, gör du lättast med mig direkt på 070-269 49 00. Vanligen kör jag PT på tisdagar och fredagar men dagarna kan växla litet beroende på föreläsningar och andra uppdrag som jag har.

När jag rörelsetestar en person så letar jag efter vilka muskler som arbetar som de ska, vilka som ”sover” och vilka som överkompenserar för de sovande musklerna. Sovande muskler kan vara en orsak till vanliga problem som ont i ryggen, smärtor i skuldrorna, löparknä, musarm eller otroligt stela och strama muskler på vissa ställen.
Efter testningen hittar vi övningar som tiggar igång de sovande musklerna, så de överkompenserande - som ofta är ömma och överansträngda – kan få ro att börja arbeta på lagom nivå.

Varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya samarbeten

  1. You got a very great website, Sword lily I discovered it through yahoo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>