Toppconvention i Växjö

Gårdagen var fantastisk! Jag hade förmånen att få vara presentatör på Korpens TOPPconvention i Växjö tillsammans med en rad andra instruktörer och ledare. Själv körde jag ett aeroboxpass, en workshop om rörlighetsträning och en föreläning om funktionell träning.

Det här året slog TOPPconvention rekord i deltagarantal – över 300 personer kom till Teleborgshallen och Medleys hall för att vara med. Fantastiskt sköna deltagare! Sån skön stämning på passen, skratt och skoj. Pigga, vakna, intresserade. Åhhh, såna här dagar flyger jag fram på små moln av lycka att få dela med mig av inspiration och träning. Underbart!

Så vill du ha en skön avslutning på din semester nästa år? Boka in TOPPconvention redan nu – ett riktigt bra event!

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>