Tre veckor senare

Tänk att tre veckor redan gått. Helt otroligt. Tre veckor har jag och barnen varit här på landet och njuuutit.

Så skönt med sovmorgon – till och med lillebror har sovit till kl 8.30 om morgnarna fast han hemma vaknar 6.30. Härligt att känna att kroppen kan koppla av och ta det lugnt, även för barnen. Så skönt att bara vara.

Så skönt med TYSTNADEN. Visst har vi det tyst och lugnt hemma också i trädgården, borta från stora vägar, men ändå hörs Nynäsvägens muller på håll, lite tunnelbaneskrammel på håll, alltid något som låter i staden. Här är det TYST. Förutom suset i träden, fåglarnas kvitter och naturens ljud.

CB028228

Och det är MÖRKT på natten. Inga ljus som lyser upp himlen utan stjärnorna hänger där för oss alla att skåda. Och det finns inga ljus på flera kilometers avstånd.

Så skönt att göra saker med barnen, utan tider att passa utan bara låta timmarna gå i den takt som känns bra. Att bara vara närvarande i det som händer.

Så skönt med träning och motion så kroppen mår bra. Med fräsch mat när kroppen är hungrig, inte bara för att klockan ringer lunch.

Tänk att tre veckor redan gått. Det känns som en vecka. Snart dags att åka hemåt. Några veckor kvarstår, med lediga dagar blandade med jobb. Skoj höst väntar och många nya spännande utmaningar. Men tänk vad tiden kan gå fort!

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tre veckor senare

  1. Dillon Usie skriver:

    I believe this internet site has got some very wonderful info for everyone. ”Glory is fleeting, but obscurity is forever.” by Napoleon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>