600 åhörare

Igår var det dags för MåBra kvällen som MåBra anordnade tillsammans med Ekvilibrium Talarförmedling. Jag föreläste om ”Ta hand om din kropp – var ska du annars bo?” och Mia Törnblom föreläste om motivation.

Intima Teatern vid Odenplan var fullsatt till sista stolen. 600 personer var där! Vilken härlig stämning. Och tydligen hade 300-400 personer nekats biljetter. Häftigt!

Klockan 18 startade kvällen med presentation och Liselotte – allas vår chefredaktör – inledde. Sen var det min tur. Oj så skoj! 40 minuter hade jag. Men det blev 50… Ja, ja, jag vet att man inte ska dra över men jag kunde bara inte låta bli…!

En härlig kväll! Härliga människor. Fantastisk stämning. Skratt och skoj. Åh, vill bara tillbaka!

Och Mia Törnblom. En så härlig inspirationskälla. En riktig energispruta. En förmån att få ta del av hennes föreläsning. Nu ska jag ”assa”.

Kram och sov gott!

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått, Teve, tidningar och annat jag gör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>