Första delen klar

Första delen av utbildningen ”Funktionell rörelsetränare” är avklarad. En halv torsdag och en hel fredag och lördag har vi träffats på Running Sweden/Access Rehab för både teori och praktik kring hur kroppen fungerar i rörelse.

Teori, screeningtester, test av djupa magmuskler, kontroll av kroppshållning… det är några av godsakerna vi har hunnit med hittills.

Och på torsdag startar fortsättningen, som går över fredag och lördag. Då blir det mer tester och triggning av centrala gördeln, och vi går sedan över till testning och triggning av först nedre gördeln och sedan övre gördeln. Avslutningsvis  knyter vi ihop allt till ett begripligt mönster.

Med på utbildningen är exempelvis sjukgymnast, massör, löparcoach, personlig tränare, elitcoach och företagshälsovårdare. En skön blandning där alla tillför olika aspekter utifrån sin erfarenhet och sätt att tänka. Blandningen ger verkligen ett bredare spektra.

Jag ser såå fram emot fortsättningen. Tack alla härliga deltagare för skoj dagar så långt!

Det här inlägget postades i Forskning, Motion och rörelse, Teve, tidningar och annat jag gör. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Första delen klar

  1. Michael Marsland skriver:

    I am perpetually thought about this, regards for putting up.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>