Ny träningshäftet

Sitter här med enya träningshäftena i min hand. Utomhusträning - utmanande övningar med enkla redskap. Som jag skrivit. I ett samarbete med Jose på Bim. Slutligen är de uteoch klara.

Vilka redskap vi använder? Slyngor – och där har vi valt Redcord, käppar och spännband. Skoj och enkla redskap som enkelt kan tas med ut i naturen.

Så nu är årets julklapp nummer 2 klar: ett träningshäfte med tillhörande dvd för den som gillar att träna ute. Eller inne för den delen. Alla övningar kan så klart även göras inomhus. Häftet kan ses och beställas på www.idrottensbokklubb.se Du har väl förresten läst intervjun med mig i senste numret av medlemstidningen :-) .

Årets julklapp nr 1 är dvdn kring Slyngträning som jag och Glenn Bilby gett ut. Dvdn kan beställas på http://essentialcore.storedo.com

GOD JUL! Med mindre julstress. Nu när ni har två fina julklappar klara!

Det här inlägget postades i Motion och rörelse, Tankar om stort och smått, Teve, tidningar och annat jag gör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>