Sprang hem

Min nya favorit, det är att springa hem från olika jobb som jag gör. Perfekt! Jag ska ju hem, och att gå + åka tunnelbana tar exempelvis från min klinik cirka 45 minuter. Springer jag tar det cirka 1 tim och 15 minuter. Eller så kan jag komma ned i 65 minuter om jag tar den kortare vägen.

Jag ska ju ändå hem så i stället för att åka hem och springa sen kan jag lika gärna springa hem!

Idag hade jag en fotodag hos Patrik Cederman med plåtning till MåBra nummer 1. Hans studio ligger på Surbrunnsgatan 26, och därfrån och hem var det ungefär 15 km. Perfekt. Då tog jag vägen via Norr Mälarstrand, Västerbron, Liljeholmsbron, Årstaviken (Årsta sidan som är KUPERAD), via Globen och hem till Enskede. En  liten extra runda som är perfekt lång. Och så skönt! Motionen är avklarad, mitt på dagen! Kroppen får skönt dagsljus på sig och samtidigt njuta av rörelse. Och idag var det en underbart härlig höstdag med en liten blek sol som precis sken igenom molnen.

Titta även du om du kan springa en av sträckorna till jobbet eller till möten. Det är perfekt!

Det här inlägget postades i Motion och rörelse, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>