Det är aldrig för sent

Åh vad glad jag blev när jag fick se den här filmsnutten! Kolla in coola kvinnan!

http://www.youtube.com/watch?v=b1BCzZBMMd0&sns=fb

72 år och gör 55 armhävningar. Och vilket tempo sen! Vilken spänst! Här ligger måååånga tjejer och kvinnor i lä. Och män likaså för den delen. Snacka om att vara en sjysst förebild för oss alla. Jag får i alla fall enorm motivation att träna nu. Ännu lite mer!

Hon säger själv hon började träna vid 46 års ålder, en gång i veckan. Självklart spelar gener in och hur hon rörde sig innan dess. Men ändå. Det är ju faktiskt aldrig för sent att börja träna. Vilken förebild!

 

 

Det här inlägget postades i Motion och rörelse, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det är aldrig för sent

  1. Craig Paulino skriver:

    Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>