Gym&Sim i Vallentuna

Förra veckan avslutades med en andra utbildningsdag på fina Gym&Sim i Vallentuna. Med deras grymma PT gick vi igenom en massa tester och övningar för att få en kropp i funktion. Det hela avslutades med lite ”och” träning med ny inspiration. Skoj, skoj, skoj!

Du som vill se det senaste inom Crossfit och hur en sal kan byggas upp funktionellt för crossfit bara MÅSTE åka till Gym&sim. GRYM sal med crossfit. Unik i sitt slag i hela Europa. Jag är sååå imponerad och funderar på att bygga om min källare till liknande… :-) Häftigt! Och väl värt ett besök!

Det här inlägget postades i Teve, tidningar och annat jag gör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>