Perfekt avspegling av dina val

Just det är kroppen. En perfekt avspegling av alla dina val hittills.

Det är ofta som vi har klagomål på vår kropp. Den är för tjock, för smal, för spinkig, för lös, för bullig, för dallrig… Vi tycker vi väger för mycket eller för lite. Och vi klagar på kroppen. Som om den skulle ha en egen vilja. Som om kroppen en dag skulle bestämma sig för att: nä, nu är det dags att rumpan börjar hänga. Eller att magen får en extra badring innanför huden. 

Kroppen har ingen egen vilja utan reagerar bara på allt du gör och allt du ger den. Kroppen är faktiskt en perfekt avspegling av alla dina val hittills. Medvetna eller omedvetna val.
Gillar du inte resultatet? Då är det dags att göra andra val. Att ändra något i din livsstil som gör att kroppen speglar dina handlingar på annat sätt.

Att fortsätta att göra samma val leder till samma resultat. Vill du nå ett nytt ställe och nya resultat så krävs nya handlingar.

Så hur vill du att kroppen ska se ut och kännas? Vad ska du då ändra så att du når den känslan? Kom ihåg att även små förändringar i vardagen ger stora förändringar i långa loppet.

Det här inlägget postades i Hälsa, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>