Första backträningen tillsammans

Japp. Då var premiären avklarad. Idag var det dags: det första gemensamma träningspasset på väg mot Åre Extreme 2012.

Det hela startade med en cykeltur i ett soligt Stockholm till en supertrevlig lunchträff med en riktigt god gammal vän. Under lunchen råkade jag titta ut genom fönstret och såg SNÖ! Trodde knappt mina ögon, men nog snöblaskade det ute! Strax bröt solen fram och det vart vår igen.

När det var dags att cykla till Hammarbybacken för att möta upp med Jörgen började det spöregna. Nåja, man kan ju inte bli mer än dyngsur, tänkte jag som vanligt. Bara man håller igång och håller värmen i kroppen så är det ingen fara. Så iväg.

På väg dit, vid Frysen typ, började det hagla i motvinden som jag hade i mitt ansikte. Små sylvassa hagel. Perfekt! Så här kan det ju vara i Åre. Så det är lika bra att träna även hemma i det vädret. Och lagom till jag dyngsur kom fram till Jörgen bröt solen igenom igen och vi hade underbart väder. En stund. Innan regnet och haglet började igen. En stund. Och så fin avslutning.

Summa summarum hann vi med nästan alla vädertyper på en timme. Och sex vändor upp och ned på olika ställen i backen. Vi gick upp och turades om att stavgå för att få in även den tekniken i backen. Måste säga att stavarna verkligen avlastade benen i uppförsbackarna!

Nu är det dags för lite knärehab innan kudde lockar.

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2012. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Första backträningen tillsammans

  1. Craig Paulino skriver:

    I together with my friends have already been digesting the excellent tactics on your web site and then suddenly came up with a terrible feeling I had not expressed respect to the web site owner for those techniques. Most of the women had been for this reason happy to study them and have very much been having fun with them. Thank you for genuinely simply accommodating and for choosing this form of terrific subjects most people are really desirous to discover. Our honest regret for not saying thanks to you sooner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>