Gott och blandat

Fredag eftermiddag, och snart dags att stänga datorn och träna. Sen ska jag träffa en riktigt god tjejkompis, äta lite tapas och dricka ett glas rött vin – riktig friskvård för själen det med.

Veckan har bjudit på spännande möten! Nya projekt på gång, som – när de sätts igång – kan bli riiiiktigt roliga. Och det bästa är att startsträckan inte är så lång denna gång. Några veckor - sedan berättar jag vad det hela handlar om. Och ni får alla möjlighet att ta del av det roliga. Skoj skoj!

Men nu snart blir det träning. Blir nog mest Redcord idag och styrka. Känner att boxfys är lite i överkant idag. Känner mig konstigt nog lite sliten i kroppen, fast det inte har varit alltför mycket träning. Lite sliten från gårdagens löppass. Så jag lyssnar lite på kroppen och gör något som känns ”lagom”.

Knäet…? Jo tack, det gäller att stretcha, trigga rumpan och mobilisera knäskålen nu. Då känns det inget alls när jag springer. Och så att springa ”rätt” så klart. Det här blir nog bra. Det är ju ändå drygt 3 månader innan Åre Extreme. Och imorgon ska Jörgen och jag planera vår gemensamma träning. Sååå skoj!

Skön fredagskväll till dig! Kram

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gott och blandat

  1. Lester Moye skriver:

    It’s the best time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this publish and if I could I want to recommend you few interesting issues or advice. Perhaps you can write next articles regarding this article. I wish to learn more issues about it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>