Sköt intimhygien och tånaglar hemma, tack!

Nybadade och nysimmade så här på sportlovet. Vi har det ju riktigt bra här i Sverige med våra badanläggningar med fina bassänger, barnbassänger, rutschkanor, bastu…

Men jag måste bara säga att jag tycker det riktig äckligt när personer sedan står i duschen och skrubbar kroppen i alla vrår med rejäla skrubbhandskar, rakar kroppen i alla vrår och låter alla småhår från rakningen rinna runt på golvet. Eller sitter i bastun och klipper tånaglar och filar fötterna med fotfil. Blääää!

Kanske är jag känslig. Eller kanske lite gammaldags. Men jag tycker inte om att folk står och fläker ut sina personliga kroppsdelar samtidigt som de intimrakar sig offentligt. Fixa sånt hemma! Och skrubba bort dina gamla döda hudceller i din egen dusch där bara du behöver vada omkring i avlagringarna. Varför måste man göra sånt i ett allmänt bad? Nästan alla har väl dusch hemma nu för tiden?

Fram för renare duschar och bastu befriade från medmänniskors hudavlagringar, små svarta hårstrån och tånaglar.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>