Sköt intimhygien och tånaglar hemma, tack!

Nybadade och nysimmade så här på sportlovet. Vi har det ju riktigt bra här i Sverige med våra badanläggningar med fina bassänger, barnbassänger, rutschkanor, bastu…

Men jag måste bara säga att jag tycker det riktig äckligt när personer sedan står i duschen och skrubbar kroppen i alla vrår med rejäla skrubbhandskar, rakar kroppen i alla vrår och låter alla småhår från rakningen rinna runt på golvet. Eller sitter i bastun och klipper tånaglar och filar fötterna med fotfil. Blääää!

Kanske är jag känslig. Eller kanske lite gammaldags. Men jag tycker inte om att folk står och fläker ut sina personliga kroppsdelar samtidigt som de intimrakar sig offentligt. Fixa sånt hemma! Och skrubba bort dina gamla döda hudceller i din egen dusch där bara du behöver vada omkring i avlagringarna. Varför måste man göra sånt i ett allmänt bad? Nästan alla har väl dusch hemma nu för tiden?

Fram för renare duschar och bastu befriade från medmänniskors hudavlagringar, små svarta hårstrån och tånaglar.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sköt intimhygien och tånaglar hemma, tack!

  1. Lelia Quito skriver:

    Most of what you say is supprisingly legitimate and that makes me ponder why I hadn’t looked at this in this light previously. This particular article truly did switch the light on for me personally as far as this specific issue goes. However there is 1 factor I am not necessarily too comfortable with and while I make an effort to reconcile that with the main theme of your issue, permit me see what the rest of your subscribers have to point out.Nicely done.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>