Återhämtnings söndag

Söndagen har gått i återhämtningens tecken. Alla i familjen har varit lite sega efter veckan, och efter lördagens aktiviteter. Jag tränade hårt, barnen var på ett födelsedagskalas och min särbo/sambo, eller vad Anders nu ska kategoriseras som, jobbade en riktig heldag med handbollsevent.

Så vila, god frukost, lek med barnen, till barnens träning och soft kväll är vad som har erbjudits idag. Riktig skönt!

Och det som är mest skönt är att jag inte har någon som helst träningsvärk från igår. Igen alls. Liiite känner jag i vaderna om jag verkligen känner efter. Men inget i lår, säte eller underben. Otroligt! Är säker på att det har mycket att göra med den näring jag faktiskt ser till att få i mig nu när jag tränar så pass mycket.

Jag satsar på Herbalifes 24 program eftersom det är bra grejer som dessutom smakar gott och som min mage tål (blir inte uppblåst och konstig som jag blir av många andra märken). De här tillskotten supportar den sunda mat jag äter så jag får i mig allt som behövs nu. Jag tycker fortfarande att sund och näringsrik mat är den viktigaste grunden. Sen kan man lägga till extra vid speciella tillfällen, som vi hårdare träning.

Jag mår i alla fall kanon i kroppen just nu. Känner mig stark. Känns liiite lite i vänster knä. Fick ju lite ont igår vid den ena vändan nerför backen. Men så fort som jag fick springa lite uppför så släppte det och även nedförsbackarna funkade fint.

Jag vet att det är mycket Åre Extreme här på min blogg just nu, men det är det som min träning just nu kretsar kring. Och så maran så klart. Men den kommer sen. Eller bara 14 dagar efter ÅEC. Men i alla fall. En sak i taget. Och först ÅEC.

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2012. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>