Bikram-intervaller

Yes! Då var intervallpasset avklarat. Det första planerade under de kommande 10 veckornas träning. Tänk, att det bara är 10 träningsveckor kvar innan Åre Extreme! De två sista veckorna drar jag ned på träningen så 10 ”riktiga” veckor återstår. Denna inkluderad.

Rubin McRae har gjort ett perfekt program till mig – så där lagom styrt och så där lagom mycket fritt emellan för egen inspiration. Två styrda pass i veckan. Varav ett intervaller. Som inte riiiktigt är min ”grej” så att säga. Backträning, det är en sak. Det är SKOJ! Och det är ju också en form av intervaller. Men de där intervallerna när jag springer en viss tid mot klockan. Hrrrmmmm… ligger inte på topp bland mina favoritpass direkt.

Men vad gör man inte för ÅEC? Till och med följer mr McRaes program. Förvisso var dagens första intervallpass rätt soft: 60 sekunders intervall. Vänta bara tills vi kommer till 5 minutersintervallerna…

Avslutade passet med lite belöning i form av fri joggning/löpning. Mmmmm…

Summarum: helt ok! Men aaaalldeles för mycket kläder på mig när solen efter en stund strååålade och värmen kom. Jag var klädd för tidig morgontemperatur. Inte sen eftermiddag. Men men, i sommar på maran kanske det är supervarmt så lite Bikram-intervaller idag gjorde bara gott. Speciellt för pannbenet.

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2012. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>