Brickträningen som snöade bort

En vit tjock vägg mötte mig när jag tittade ut i morse. Vitt vitt vitt på marken, husen och bilarna. Vinter igen! Och jag och Anders som skulle ha kört ett av Rubins uttänka brickpass i Hammarbybacken: varannan cykling och varannan löpning. Men med det blev det inget.

Jag vet att det är lite för tätt inpå långloppet som jag skulle ha lagt det här tuffare brickpasset, men ibland blir det vardagen och möjligheterna till träning som får styra när träningen hamnar. Det går inte alltid att planera livet efter träningen. Så är det just nu. Så jag och Anders hade gemensamt planerat att ta oss igenom brickpasset på den nivå som funkade idag. Men en decimeter blötsnö gör det svårcyklat.

I stället har vi kört ett härligt intervallpass här hemma. Kondition, uthållig styrka, lite maxstyrka, puls, mjölksyra… åh så härligt med en träningskompis!

Snön smälter nog snart, och då är det dags för Hammarbybacken igen! Tjo!

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2012. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>