Hammarbybacken i påskägget

I dag innehåll påskägget sex vändor i Hammarbybacken tillsammans med min partner Anders. Så otroligt skönt. Vi passade på när barnen firade påsk med sin pappa, farmor och farfar. Två vändor gång som uppvärmning och sedan resten löpning på olika ställen.

Idag var jag riktigt stark! Hade krut i benen och kunde trycka på de sista vändorna högst upp i det brantaste. Så kändes det inte riktigt förra gången. Och knäet kändes inget alls. Stretchade och mobiliserade några gånger mellan vändorna och det funkar jättebra! Så underbart skönt! Jag är på gång!!!

Det var liiite lerigt men inte alls så farligt som vi befarade efter gårdagens snöfall. På vissa delar är det fortfarande isigit och snöigt. Men vill man så går det!

Hem och leta påskägg här hemma. Och så påskmiddag på kvällen. Den ”riktiga” påskmiddagen hade vi igår hemma hos min mamma med min syster och familj. Så det får räcka.

Nu väntar ”bara” ett långlöppass i veckan men det får vänta några dagar. Planerar att springa upp mot 30 km denna gång för att testa kroppen. Eller som Rubin sa: tre timmar – så långt jag kommer. Sen är det bra. Ok, boss säger jag. Bara att följa…

 

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2012, Motion och rörelse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>