Tillbaka och uppe igen!

Nu drar hösten igång och min blogg med den! Under våren handlade bloggarna mest om min och Jörgens träning inför Åre Extreme, och då startade vi en separat blogg för det evenemanget, som du säkert har sett. Det finns fortfarande på http://åec2012.se.

I övrigt bloggade jag på min MåBra sida men sen blev det inte mycket mer tid kvar.

Men nu är det höst och nya tider så nu drar jag igång här igen. Nya rön, tankar och tips kommer du att hitta här. Välkommen till en ny spännande höst!

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>